Sanders – Blom Interieur: Van ontwerp en advies tot realisatie en coördinatie

Wilt u een mooi wandmeubel, een inloopkast of een ander meubel exact op maat en helemaal passend bij u wensen en interieur dan bent u bij ons op de goede plek.

Voor kasten, badkamermeubels, wandmeubels, kasten, keukens, radiator bekleding, lambrigering, dressoirs en tv meubel, salontafel, nachtkastjes en alle andere ideeën kunt u terecht bij Sanders en Blom Interieur.

U kunt bij ons terecht voor creatieve oplossingen en maatwerk voor elke ruimte in huis, voor u winkel of bedrijfspand. We bieden oplossingen voor schuine wanden en plafonds en alle stijlen; landelijk, modern, industrieel, stoer en landelijk, country.

U heeft een ontwerp of tekening, dan adviseren wij u graag over de uitvoering en materiaal keuze. U heeft een idee, foto of schets voor uw keuken, tafel, dressoir, tv meubel, trap of bijvoorbeeld kantoor, winkel of bedrijfspand en dit moet nog uitgewerkt worden. Ook hiervoor kunt u bij Sanders en Blom terecht.

Een passende kast bij uw eetkamertafel of andersom, een combinatie van diverse meubels helemaal naar uw eigen idee en maten, wat uw wensen ook zijn wij kunnen het maken. Naar aanleiding van uw wensen kijken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en hoe wij uw idee kunnen omzetten naar een volwaardig ontwerp met als resultaat uw meubel(s) en interieur helemaal naar uw ontwerp en wensen.

Omdat wij alles in eigen hand van het inmeten, het produceren en het plaatsen staat ons vakmanschap garant voor kwaliteitsinterieur met een hoog afwerkingsniveau. Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van ons moderne en veelzijdige machines vrijwel elk idee naar uw wensen produceren, met oog voor detail en kwaliteit.

Vraag een offerte of informatie aan en ervaar dat een kwaliteitsmeubel niet duurder hoeft te zijn dan standaard interieur. Voordat u ons bezoekt willen wij u vragen om eerst even te bellen voor een afspraak zodat wij ook daadwerkelijk de tijd voor u hebben.

Contactinformatie

SB Interieur
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 477038
Email: info@sb-interieur.nl

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte