Sanders en Blom Interieur: Van ontwerp en advies tot realisatie en coördinatie

Wilt u een mooi wandmeubel, een inloopkast, nieuw interieur voor uw winkel of kantoor of een  meubel exact op maat en helemaal passend bij u wensen en interieur dan bent u bij ons op de goede plek.

Voor uw winkelinterieur, kantoorinterieur, kasten, badkamermeubels, wandmeubels, kasten, keukens, radiator bekleding, lambrisering, dressoirs en tv meubel (met tv-lift), salontafel, nachtkastjes en alle andere ideeën kunt u terecht bij Sanders en Blom Interieur.

Wij bedenken creatieve oplossingen en maatwerk voor elke ruimte in huis, voor u winkel of bedrijfspand. We bieden oplossingen voor schuine wanden en plafonds en alle stijlen; landelijk, modern, industrieel, stoer en landelijk, country.

Heeft u  een ontwerp of tekening, dan adviseren wij u graag over de uitvoering en materiaal keuze. Heeft u een idee, foto of schets voor uw keuken, tafel, dressoir, tv meubel, trap of bijvoorbeeld kantoor, winkel of bedrijfspand en dit moet nog uitgewerkt worden, ook hiervoor kunt u bij Sanders en Blom terecht.

Een passende kast bij uw eetkamertafel of andersom, een combinatie van diverse meubels helemaal naar uw eigen idee en afmetingen. Naar aanleiding van uw wensen kijken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en hoe wij uw idee kunnen omzetten naar een volwaardig ontwerp met als resultaat uw meubel(s) en interieur voor u op maat gemaakt. 

Omdat wij alles in eigen hand van het inmeten, het produceren en het plaatsen staat ons vakmanschap garant voor kwaliteitsinterieur met een hoog afwerkingsniveau. Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van ons moderne en veelzijdige machines vrijwel elk idee naar uw wens produceren, met oog voor detail en kwaliteit.

Vraag een offerte of informatie aan en ervaar dat een kwaliteitsmeubel niet duurder hoeft te zijn dan standaard interieur. U kunt ons altijd bezoeken. Bij de contactinformatie vind u onze openingstijden. Wilt u zeker weten dat wij even tijd voor u hebben neem dan van te voren even contact op. 

Contactinformatie en openingstijden

SB Interieur
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 477038
Email: info@sb-interieur.nl

 

Geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 16.30 uur. 

Zaterdag op afspraak. 

 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte