Werkzaamheden van Sanders en Blom Interieur

Een passende kast , een combinatie van diverse meubels helemaal naar uw eigen idee en maten, ander interieur voor uw kantoor of winkel wat uw wensen ook zijn wij kunnen het maken. Heeft u een ontwerp of moet dit nog gemaakt; samen met u kijken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en hoe wij uw idee kunnen omzetten naar een volwaardig ontwerp met als resultaat uw  interieur en meubels  helemaal naar wens.

Meubels

Passende meubels in elke gewenste stijl en materiaal. Massief, houtfineer of kunststoffineer (melamine, hpl) in elke gewenste kleur en maat. Voor uw kantoor, winkel, bedrijf of woonhuis; Tafels, dressoirs, inloopkasten, wandmeubel, boekenkast, haardmeubels,  eetkamertafel of salontafel, vergadertafel, bureau of een tv meubel met lift. 

Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van onze moderne en veelzijdige machinale vrijwel elk idee naar uw wensen produceren, met oog voor detail en kwaliteit.

Neemt u een kijkje in onze portfolio waarin diverse voorbeelden terug te zien zijn.

Standbouw

Een succesvolle beursdeelname, begint met een mooie stand en een zorgeloos voortraject. Sanders en Blom levert maatwerk in standbouw. Wij produceren beurspresentaties, van kleine stands tot grote paviljoens. Productie en voorbereiding vinden plaats in onze modern uitgeruste werkplaats, waarna wij de complete stand op de beursvloer monteren en aan u opleveren. Vanzelfsprekend, op tijd en binnen het afgesproken budget. Door onze flexibiliteit, vakmanschap en vindingrijkheid kunnen wij elke uitdaging op standbouw gebied aan.

Heeft u nog geen stand ontwerp? Wij hebben creatieve en ervaren stand ontwerpers in ons netwerk die graag een aantrekkelijk en effectief beursconcept voor u ontwikkelen

Neemt u een kijkje in onze portfolio waarin diverse voorbeelden te zien zijn.

Interieurbouw

Een geslaagd interieur is functioneel en stijlvol, en tot in detail vakkundig uitgevoerd. SB interieur  levert hoogwaardige interieurs aan particulieren en bedrijven. Wij combineren onze ervaring en vakkennis met de wensen en ideeën van de klant. Zo creëren wij samen een perfect interieur, dat past bij de sfeer van de woning of de uitstraling van het bedrijf

Wij leveren maatwerk en zorgen voor een perfecte afwerking op locatie, of het nu gaat om een keuken, een kastenwand, een winkelinrichting of de totale projectinrichting van een kantoorpand.

Heeft u wel een idee maar geen ontwerp? Neemt u gerust contact met ons op. Naar aanleiding van uw wensen kijken we graag hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, eventueel met inschakeling van een interieurvormgever of aannemer  uit ons netwerk.

Neemt u een kijkje in onze portfolio waarin diverse voorbeelden te zien zijn.

Maatwerk keukens

SB interieur vervaardigt en monteert alle denkbare maatwerk keukens. Van zeer strak design van  modern tot klassiek. Omdat wij alles zelf op maat maken zijn we niet gebonden aan standaard maten. Alle breedte, diepte- en hoogte maten zijn mogelijk. Voor de inrichting van de keukenkasten, het keukenblad, spoelbakken, inbouwapparatuur, kranen en accessoires zijn de mogelijkheden ongekend. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Alle denkbare materialen en vormen zijn beschikbaar. Wij denken graag met u mee op zoek naar praktische oplossingen en ontwerp van u wensen.

Is uitbouw noodzakelijk om uw ( woon/leef ) keuken te realiseren verzorgen wij dit in samenwerking met onze aannemer indien wenselijk ook voor u.

Neemt u een kijkje in onze portfolio waarin diverse voorbeelden te zien zijn.

Fijn of massief hout

Fijn of massief. SB interieur is sterk in speciaal werk. Met onze specialisatie ‘massief en fijnhout bewerking’ onderscheiden wij ons in de markt. Naast uitgebreide kennis van houtsoorten beschikken wij over creativiteit en vakmanschap in het maken van fraaie houtverbindingen. Hierdoor kunnen wij houtwerk iets extra’s geven.

Contactinformatie

SB Interieur
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 477038
Email: info@sb-interieur.nl

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte